Autorizare

Login:
Parola:

Pagina principala » Lumea Noastra » Pentru studenti

Creavita anunta concursul Bursa 2014 !!!

22y4_6ow25alcexiz_trae4.jpg

Temele pentru prezentari:

1.Tehnologia de fabricare a produselor de panificatie congelate.

2. Frisca vegetala.Utilizarea in cofetarie.

3.Ciocolata.Producerea.Utilizarea in cofetarie.

4.Tendintele moderne in cofetarie.

5.Producerea bomboanelor (ciocolatelor).

6.Produse de panificatie congelate.Perspective.

7.Produse de cofetarie congelate.Perspective.

8.Fructe si legume congelate.Perspectiva utilizarii in alimentatia publica.

9.Avantajele si dezavantajele folosirii produselor alimentare in stare congelata.

10.Retele de magazine cu utilizarea produselor de panificatie congelate.

11.Folosirea enzimelor la prepararea sucurilor.

12.Utilizarea enzimelor in vinificatie.

13.Utilizarea enzimelor in producerea alcoolului.

14.Tendintele moderne de producere si utilizare a pandispanului.

15.Aromele.Utilizarea lor in industria alimentara.

16.Utilizarea ciocolatei in industria alimentara.

17.Utilizarea colorantilor in industria alimenatra.

18.Efectul amelioratorilor asupra calitatii painii.

19.Metode de sporire a terminului de valabilitate la paine.

20.Biscuti.Metode de preparare.Tipuri.